Corona Update

Alle activiteiten op de manege zijn zo langzamerhand weer opgestart. Alle lessen vinden plaats in de buitenbak of gaan het bos in. Ook de bar en het terras zijn weer geopend. Natuurlijk zijn er een aantal extra regels op de manege en in de bar, wij gaan ervan uit dat iedereen die bij ons op het terrein komt zich hieraan zal houden.

Belangrijk voor ouders en kinder- en jeugdruiters en volwassen ruiters 
We hanteren de volgende maatregelen:
– Houd je aan de 1.5m tussenafstand.
– Bij klachten zoals hoesten, koorts en verkoudheid: blijf thuis!
– Volgens de regels van de overheid, de KNHS en de FNRS mogen ouders niet langs de rijbaan staan.
– We hanteren het Kiss & Ride principe. Let op! Om drukte te voorkomen mogen de kinderen vanaf 15 min. voor lestijd worden afgezet en moeten zij maximaal 15 min na lestijd zijn opgehaald.
– De parkeerplaats op ons terrein blijft vrij voor de Kiss & Ride. Parkeren kan langs de buitenbaan.
– Dringend verzoeken wij iedereen RUSTIG langs de buitenrijbaan te rijden.
– De groepslessen zullen plaatsvinden in de buitenbaan
– Om fysiek contact zo veel mogelijk te beperken houden wij ons aan de 1.5m tussenafstand. Bij op- en afstijgen verwachten wij dat iedereen hier rekening mee houdt. Opstijgen met krukje is verplicht, zodat fysiek contact wordt beperkt.

Inhalen
Omdat wij gedurende de zomer niet dicht gaan (onze paarden hebben nu 5 weken rust gehad) zal het zomerkwartaal 13 lessen bevatten, maar je betaalt volgens de zomerregeling voor 10 lessen. Dit betekent dat er ruimte is om de drie (corona-)lessen in te halen. De overige lessen kunnen worden ingehaald tot 1 januari  mits hier plek voor is. Vanaf half gevorderd niveau is het mogelijk om je in te schrijven voor onze inhaal-buitenritten.
Groepslessen mogen worden omgeruild voor privélessen. De overgebleven lessen kunnen worden ingeruild voor extra buitenritten, theorielessen en clinics die wij zullen organiseren. Overgebleven lessen kunnen worden verrekend met het zomerkwartaal. Je betaalt dus tijdens de sluiting niet voor de lessen die je niet rijdt.

Neem vooral contact met ons op bij vragen. Wij staan open voor overleg.

Hoe kun je ons bereiken?
Voor vragen en opmerkingen kun je ons het best bereiken via de mail: info@deamsterdamsemanege.nl. Telefonisch zijn wij van 13.00u tot 20.00u bereikbaar.