Amsterdamse Paardencarrousel op Jumping Amsterdam

Op zondag 26 januari schitterde onze eigen Amsterdamse Paardencarrousel in de grote rijbaan van de RAI. Wij zijn zo mega trots! Ondanks de grote tribunes, de hoeveelheid publiek (veel meer dan wij hadden verwacht!), de felle lichten, en de drukte eromheen liepen alle paarden alsof ze elke week op zo’n groot evenement lopen.

Misschien is het je opgevallen dat alleen Blue even een paar (vreugde?)sprongetjes maakte toen zij de grote rijbaan in kwam. Toen de proef eenmaal van start ging liepen onze toppers de sterren van de hemel en konden de ruiters niks anders dan genieten van deze speciale gelegenheid. Want stiekem dromen we natuurlijk allemaal van het rijden op zo’n groot paardenevenement.

We hebben zó veel bekenden van de manege gezien die ons op deze vroege ochtend zijn komen aanmoedigen. Heel erg bedankt voor alle support en alle complimenten! Wat hebben we met z’n alle genoten van deze speciale gebeurtenis!