Ponykamp zomer 2024

Elke zomer, en dus ook dit jaar, organiseren wij 2 ponykampen voor alle kinderen van onze manege. Iedereen kan meedoen, omdat de kampen worden ingedeeld naar niveau en leeftijd. De eerste week is van 22 tot 26 juli 2024 en de tweede week vindt plaats van 26 tot 30 augustus 2024.

Programma

De week zal gevuld zijn met bosritten, dressuur- en springlessen en vele andere activiteiten, maar ook met andere activiteiten in het bos. Je rijdt op verschillende pony’s (en paarden), je leert over hun lijf en je doet allerlei spelletjes op of rond het paard. We knutselen leuke dingen, en eten gezellig samen de lunch. Een super leuke week dus waar je samen met je vrienden heel veel leert en speelt.

Tijden

Maandag tot woensdag beginnen wij om 9:30 uur en eindigt de dag omstreeks 16:30.
Donderdag van 9:30 tot 23:00 & vrijdag van 9:30 tot 15:00.
Op vrijdag kunnen ouders vanaf 15.00 uur komen kijken.

Meenemen

Een regenpak, zwemkleding, oude kleren, loopschoenen en natuurlijk je rijkleding. Zorg dat overal een naam op staat, want alle spullen mogen tijdens het ponykamp op de manege blijven, en zo raak je niets kwijt. Eten en drinken hoeft niet meegebracht te worden, want voor de lunch en tussendoortjes wordt gezorgd.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij ons barpersoneel of via ons contactformulier op de website.