Het bosterras van de Amsterdamse manege

De meest landelijke
party locatie in Amsterdam

 

 

Openingstijden Het Bosterras: Maandag, dinsdag, donderdag – 15:00-22:00 uur | Woensdag en vrijdag – 11:00-20:00 uur | Zaterdag en zondag – 09:00-17:00 uur

 

Een korte introductie

 

 

Het Bosterras ligt achter de Amsterdamse Manege in het Amsterdamse Bos. Een uitermate geschikte, landelijke locatie voor uw lunch, fantastisch feest, borrel of andere gelegenheid die zich laat vieren!

 

De zojuist opgeknapte bar, de gezellige serre en het – vooral bij mooi weer – prachtige terras bieden een schitterend uitzicht op het Amsterdamse Bos en het water. Bruiloften, verjaardagen, personeels- en netwerkfeesten, maar ook een goed georganiseerde lunch, eventueel tijdens een ‘vergadering in het bos’, zijn bij ons mogelijk.

De gehele locatie biedt ruimte aan ongeveer 350 gasten.
Het bargedeelte binnen is ruim genoeg voor ongeveer 100 gasten en kijkt uit op de rijbaan van de ‘binnenbak’.
De serre, met het mooie uitzicht over het water en op het bos,  biedt plaats aan ruim 100 mensen in geval van een dansfeest. Voor een vergadering is hier plaats voor zo’n 40 mensen.
Op het lommerrijke terras vinden 150 gasten gemakkelijk een plaats.
U kunt gebruik maken van elektronische apparatuur. Beamer en presentatiescherm zijn beschikbaar.

 

EEN PLAATS OM TE ONTMOETEN, EEN PLEK OM IN TE VIEREN

 

De manege is ontworpen vanwege de Olympische spelen van 1928. De bouw ging toen niet door, maar werd een aantal jaren later alsnog gerealiseerd. De opening was in 1954.
Piet Kramer, architect uit de Amsterdamse School en ook verantwoordelijk voor 67 van de 116 bruggen in het Amsterdamse Bos, ontwierp het hoofdgebouw van de manege. Vanuit de hoofdingang kijk je direct de binnenbak in. Hier worden de meeste rijlessen gegeven aan zowel kinderen als volwassenen.

 

HET BOSTERRAS IS EEN UITERMATE GESCHIKTE LOCATIE VOOR EEN LUNCH, BORREL, FEEST OF ANDERE GELEGENHEID DIE ZICH LAAT VIEREN… OOK VERGADERINGEN ZIJN ER MOGELIJK.

Het Bosterras is gelegen aan de achterzijde van De Amsterdamse Manege. Vanuit de bar is er een goed uitzicht op de bak, maar u kunt er ook voor kiezen om in de serre bij het haardvuur te zitten. Ons prachtige terras biedt een geweldig uitzicht op het bos en de waterpartij.

 

 

 

HUWELIJKSVIERING, VERJAARSPARTY
VERGADERING, PRESENTATIE, TRAINING, DISCO?

 

Over geluidsoverlast geen zorgen…

Het terras is de mooiste plek van onze locatie waar u en een grote groep gasten van kunnen genieten. Wij bereiden graag de lunch of andere versnaperingen (bijv. borrelhapjes) voor uw gelegenheid. En wij helpen u graag bij het verzinnen en organiseren hiervan.

Het is mogelijk om tijdens uw feest uw eigen muziek af te spelen op onze installatie. Ook kunt u zelf een dj of live band inhuren.

Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid om al uw gasten te ontvangen. Ook voor minder validen en rolstoelen zijn wij heel toegankelijk. Alle locaties zijn gelijkvloers en er is een ruim invalidentoilet.

Ons jonge, dynamische team verzorgt uw feest of andere gelegenheid met veel toewijding en aandacht.

 

 

 

 

Informatie opvragen of een afpraak maken? Geef ons een belletje. U kunt contact opnemen van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 uur en 20:00 uur. Ons telefoonnummer is 
06 – 22 60 99 66 of 020 – 64 31 342

 

Bosterras – De Amsterdamse Manege
Nieuwe Kalfjeslaan 25
1182 AA Amstelveen
info@deamsterdamsemanege.nl