Pas de deux 

De leukste wedstrijd van het jaar

Op zondag 19 januari was het weer tijd de leukste wedstrijd van het jaar: de Pas de Deux. Het niveau van de proeven, outfits en muziek lijkt ieder jaar hoger te worden. Want wat wàs er uitgepakt door iedereen! De toeschouwers en deelnemers hebben van alle optredens genoten en keken vol bewondering gekeken naar alle outfits. Wat hebben we toch een geweldige paarden en pony’s die dit keer op keer allemaal goed vinden.

Na een middag vol superhelden, ridders, tennissters, Robin Hoods, en nog veel meer prachtige teams, kwamen onze instructeurs in volledige prinsessenoutfits de rijbaan binnen. Hoewel hun proef niet zo netjes verliep en er onderweg delen van de outfits werden verloren, kwam het publiek (en de prinsessen zelf) niet meer bij van het lachen.

Na deze afsluiting zijn de prijzen voor de best gereden proef en de mooiste outfit uitgedeeld. Foto’s van deze geslaagde middag zie je hier.

Op naar volgend jaar!